NB Nyhetsbyrån

”Så passerade vi Annie Lööf på landsbygden!”

14908447-BDFB-4268-9BEA-9D2DF1D80936

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-01-22

Nyligen utsågs Mattias Karlsson till Sverigedemokraternas talesperson i landsbygdsfrågor. Han kommer under våren att göra en resa genom Sverige för att se den landsbygd han vurmar för och besöka platser som politiker annars kanske inte reser till. Det säger han i denna intervju med Samtal med Samhället. 

Sveriges landsbygd och dess kärnfrågor är viktiga och därför växer SD snabbt även där. Karlsson ger sin bild av hur partiet nu har kunnat passera Centern i popularitet hos lantbrukare och hur Annie Lööf struntade i landsorten till förmån för Stureplan – och tappade kärnväljarna. Centern har glömt bort sitt ursprung till förmån för andra frågor.

Mattias Karlsson talar också om den kraftsamling som behövs i partiet och tillsammans med de konservativa partierna inför valet 2022. Han tror också att Socialdemokraternas nya partiledare snart är färdig med sin smekmånad hos svenskarna. När man skrapar på ytan har ju inte Socialdemokraterna så mycket att leverera – det blir mest snack…

Christopher Jarnvall

Lyssna till samtalet:


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021