NB Nyhetsbyrån

När Kungen kallar kommer man!!!

6E4839EA-8473-42A1-9CD5-CEFCE39D0FDC

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-01-23

När Kungen kallar kommer man! NB Nyhetsbyrån har en tid följt debatten på sociala media kring krisen i öster och konstaterar detta: Det hela påminner om 1930-talet när en ökänd diktator i Tyskland ville nalla åt sig stora bitar av sitt grannskap och utnyttjade omvärldens svaghet.

Putin vill nu invadera Ukraina, ser det ut som, och en halvdement president i USA bluddrar om att en liten invasion kan vara OK, men inte en stor… Tydliga diplomatiska signaler till Moskva och Putin alltså: Gör vad du vill men kalla det bara ”liten invasion”.

”Fred i vår tid!” 👍🏻

Samtidigt tvekar EU att stå upp mot Ryssland eftersom tyskarna – som i praktiken leder EU – gör sig beroende av rysk naturgas. Ovanligt otaktiskt för att komma från gamla preussare, som borde begripa bättre…😳

Och i Sverige pågår en debatt om det inte vore en bra idé att acceptera ryssen inom Sveriges gränser så att vi blir kvitt islamisteländet som äter upp våra västerländska värderingar, vårt samhälle och hela arvet från hårt kämpande anfäder.

Jo, vi har själva ställt till det i Sverige och på andra ställen i Väst. Vi kan inte lägga skulden för vår undermåliga assimilation av migranter och vår till självskadebeteende gränsande eftergivenhet mot kriminella klaner och islamister på Putin.

Och att sedan likställa kritik mot Sveriges tunga inrikespolitiska problem med defaitism är vänsterns vanliga slag under bältet. Den vänster vars föräldrageneration var nyttiga idioter åt Sovjet och kommunisterna i Kina.

Men det ursäktar inte de rent landsförrädiska tongångar som hörs när man säger sig föredra Putin på svensk mark framför islamisterna eller när man hånfullt flabbar åt det svenska försvaret och åt män och kvinnor som gör sitt bästa för att vakta Sveriges gräns och skydda vårt territorium.

Skärpning och rättning i ledet!!!

Ja. Vi har stora inrikespolitiska problem. Men dem skall vi lösa själva – inte med ryska förband på svensk mark. Vilka bisarra dumheter en del häver ur sig! Man skäms och skräms!

Och allt prat om att Putin har rättigheter i Ukraina…Vilka rättigheter? Vad hade Nazityskland för rättigheter i Österrike? I Tjeckoslovakien? I Polen? Var har Moskva mer rättigheter förutom i Ukraina? Estland? Lettland? Litauen?

Vi kan ha förståelse för folk som ger upp och flyttar från Sverige, även om vi själva aldrig skulle göra det – vi stannar och kämpar emot och återtar Sverige, Svenska Kyrkan, våra institutioner… Men hör på NB Nyhetsbyrån har absolut inget som helst förbarmande med dem som viker ned sig för främmande makt – vare sig orientaliska religioner eller ryssen!

När och om krisen – Gud förbjude – övergår i något värre, då skall man förvänta sig att var och en som har haft det bra i Sverige och fysiskt kan det också samlas under fanorna. Allt annat är fanflykt och desertering. Och när Kungen kallar kommer man!!!

Önskar er en skön söndag – håll gränsen och släpp inte en j-vel över bron!

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021