NB Nyhetsbyrån

”Moderaterna måste våga stå för sin politik!”

AEE94347-6B6A-4C0E-BB66-3C3ADE6245CE

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-01-21

Hur skall Moderaterna lyckas lyfta i opinionen och hur skall partiet bättre våga stå upp för sin politik? Varför backar Ulf Kristersson när vänstermedia klagar? Tina von Schinkel och jag talar med Lidingös moderate kommunstyrelseordförande Daniel Källenfors.

Vad hände med Moderaterna när Fredrik Reinfeldt tog över? Under Bohman, Adelsohn och Bildt duckade sällan moderata politiker inför vänstermedias påhopp, men sedan har något hänt och den senaste i raden av partiledare – Kristersson – har fått kritik för att vara alltför vek i sitt agerande.

Vi talar om Moderaternas misslyckade samarbete med Miljöpartiet och om M i Stockholm som tappar på grund av samstyret med MP. Hur skulle ett samarbete med Sverigedemokraterna fungera i en konservativ koalition och vilka skillnader och likheter finns mellan M och SD? Om detta och mycket annat.

Christopher Jarnvall

Lyssna till samtalet:


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021