NB Nyhetsbyrån

Islamistiskt mordförsök i Tyskland: ”Kvinnor skall inte arbeta!”

E9901CD2-0154-4310-982D-4CCFB6C483A0

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-01-23

I USA har Joe Biden trasslat in sig i frågan om den ryska aggressionen mot Ukraina. Kan USA acceptera en ”liten” rysk invasion av Ukraina? Labourledaren som kritiserade Boris Johnsons festande under Coronarestriktionerna har nu själv avslöjats med festande.

I Frankrike tenderar arbetande människor i allt högre grad rösta på högern. De är rädda för kriminaliteten och vänstern och liberalerna sysslar mest med abstrakta frågor som inte hör ihop med människors vardag. Dessutom har fransk polis fångat in en förrymd kannibal.

Tyskland ser stora problem i spåren av att kärnkraften kommer att stängas. Många tyska företag går dåligt på grund av energiomställningen. Man skämtar även om britternas varningstexter på klassisk litteratur och i Berlin har en arbetande kvinna utsatts för mordförsök av en islamist, som inte vill att kvinnor arbetar.

Christopher Jarnvall

Lyssna på samtalet:


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021