NB Nyhetsbyrån

En sådan här dag finns bara en dryck!

7634C9F6-41D8-4364-87B9-63148CB69C0D

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2022-10-14

Vilken dag! För första gången är Sverigedemokraterna med och regerar Sverige. Det är en ljus och hoppfull dag som inleder fyra år av att göra Sverige bra igen. Nu håller vi tummarna för att Kristerssons blivande styre håller. Idag finns bara en dryck som lämpar sig!

Det tog förstås inte lång stund förrän Liberalerna började krackelera. Deras vänsterfalang konstrade såklartoch hotade att rösta emot kommande regeringsförslag – ja, vissa krävde till och med att L röstar nej till Ulf Kristersson som statsminister.

Man kan inte lita på Liberalerna! Det blir ingen Champagne för dem ikväll!

Men här blir det skumpa. Sabrerad och klar. Kall och torr – men inte gratis. Bra Champagne behöver dock inte kosta en förmögenhet. På systemet hittar vi märkena från strax under 200 kronor och uppåt.

Frågar ni mig är Palmer & Co en favorit till rimligt pris. Även om Bollinger alltid är Bollinger. Ikväll blev det en flaska Bonnet, Grande Réserve Brut . Frisk och fyllig, nummer 7555. Kostar 329 kronor på Systembolaget.

Det kan man unna sig en historisk kväll när vänstern förhoppningsvis har slängts ut ur Rosenbad för låååång tid! Skål! Den ljusnande framtid är vår!

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021