NB Nyhetsbyrån

Nytt kallt krig med migranter som vapen

3CDC1986-FFA2-4803-A1A5-D95BA25BD6A5

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2021-11-21

Polen håller EU-gränsen mot Vitryssland och nu har en del av migranterna börjat resa tillbaka till sina hemländer i Mellanöstern. Vi talar med SD:s utrikespolitiske talesperson Aron Emilsson, som nyligen hade ett möte med vitryske ambassadören.

Vitryssland var irriterat över Sverigedemokraterna, som är det parti som hårdast har kritiserat regimen i Minsk – för deras brott mot oppositionen och för deras aggression mot Polen och EU. Och bakom Vitryssland står Moskva och Kreml och manar på…

I övrigt avhandlar vi som vanligt det som sker i Tyskland – denna gång på tidningsredaktionerna, det som sker i Frankrike samt utvecklingen i USA, där färre än någonsin har förtroende för president Joe Biden. Samtidigt ökar siffrorna för Republikanerna.

Christopher Jarnvall

Lyssna till samtalet:


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021