NB Nyhetsbyrån

Beväpnade migranter tar sig över polska gränsen

53E0F4DE-91C7-4AEE-AD4E-E33EF4873ED2

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2021-11-13

Nu rapporteras det att Vitryssland beväpnar migranter från Mellanöstern med bl a pepparsprej, river gränsstängslet och skickar in migranterna i Polen. En rent fientlig handling. Detta skriver Expressen.

Ett hundratal migranter tog sig in i Polen och attackerade polska gränsvakter. Polackerna slår tillbaka med tårgas. En död syrier har påträffats på polskt territorium. Det är dock oklart hur han har avlidit.

De tusentals migranter som har forslats till gränsen av vitryska styrkor får hela tiden förstärkning av nya migranter österifrån. Det har genomförts attacker mot polsk gränspolis.

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021