NB Nyhetsbyrån

Annie Lööf får svar på tal

B3250013-38EB-4669-9B1F-6E721CBE9D6A

Christopher Jarnvall

- Publicerad 2021-08-31

Centerpartiets ledare Annie Lööf brukar numera lägga ut litet sprudlande och spexiga meddelanden till läsarna på sociala media. Hon berättar om vardagen och diverse trivialiteter och hoppas på det sättet få fler följare och gillare.

Nyligen skrev hon så här:

”Jag blir verkligen glad av att träna! Okej, trött i musklerna, svettig och flåsig också. Men så glad! Har precis avslutat dagens pass. Sedan nyårsdagen har jag kört tre ordentliga pass – varje – vecka och utomhuspromenader varje dag på minst 30 minuter. Har krävt coachning, kreativitet och planering – men så stolt! Jag kör mycket styrketräning men också konditionsintervaller.”

Hon avslutar med att fråga sina läsare: ”Vad tränar du helst?”

En följare som heter Chante Hovsepian har då svarat:

”Bästa träningen Annie är när man springer för livet från de afghaner som vill råna en på urverk, plånbok och mobil. Testa själv en kväll det var ju trots allt du som släppte in dom… Ca 800 kcal/tim för dom j-vlarna är snabba.”

NB Nyhetsbyrån har sökt Annie Lööf för att få hennes syn på Hovsepians kommentar, men vi har inte lyckats nå Centerledaren.

Christopher Jarnvall


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021