NB Nyhetsbyrån

Misstänkt våldtäkt mot barn i Åmotfors – tre unga män gripna

Åmotfors_centrum

Fredrik Antonsson

- Publicerad 2018-08-27

Tre unga män har gripits som misstänkta för en våldtäkt mot en 14-årig flicka i västra Värmland. Flickan skall ha våldtagits under en fest på lördagskvällen i samhället Åmotfors i Eda kommun. Flickan fördes till sjukhus i Karlstad för kontroll och spårsäkring, medan den lägenhet där våldtäkten skall ha begåtts spärrades av för teknisk undersökning.

Polisen i västra Värmland har gripit tre män som misstänkta för våldtäkt mot barn. De tre männen – 18, 20 respektive 20 år – misstänks ha våldtagit en 14-årig flicka i samband med en fest i Åmotfors. Samtliga män skall ha varit bekanta med flickan, och haft kännedom om flickans ålder. Våldtäkten skall ha skett i en lägenhet i Åmotfors på lördagskvällen.

Flickan fick efter den misstänkta våldtäkten föras till Centralsjukhuset i Karlstad, för vård, kontroll och spårsäkring. Lägenheten i Åmotfors spärrades av för teknisk undersökning, uppger SVT.

Fredrik Antonsson


Nyhetsbyrån – Nota Bene behövs i ett mediebrus och nyhetsflöde som alltmer kommit att präglas av värderingar och känslor. Vi har skapat NB för att göra urvalet av nyheter på sådana områden som är viktiga för samhällets uppbyggnad och fortlevnad.

Chefredaktör: Christopher Jarnvall
Ansvarig utgivare: Christopher Jarnvall
Kontakt: christopher@jarnvall.se
Curiositas AB © 2021